--:--
--:--
  • cover
    GLXY RADIO
  • cover
    GLXY THROWBACK RADIO

Fans van Drake die de release van zijn nieuwe album For All The Dogs vieren, hebben nu één reden minder om feest te vieren: de superster lijkt op het punt te staan ​​een pauze te nemen in het maken van muziek.

In de vroege ochtenduren van de dag waarop het album uitkwam, vrijdag (6 oktober), onthulde Drizzy in zijn SiriusXM-radioshow Table For One dat het onwaarschijnlijk was dat hij het komende jaar nieuwe nummers zou maken, om zich te concentreren op zijn werk. gezondheid.

“Ik zal waarschijnlijk een tijdje geen muziek maken”, zei hij. “Ik moet me eerst en vooral op mijn gezondheid concentreren… Ik heb al jaren de gekste problemen met mijn maag. Ik moet gelijk krijgen.

“Ik heb nog veel andere dingen waar ik me op wil concentreren, dus ik ga de deur van de studio even op slot doen. Ik weet niet eens wat ‘een klein beetje’ is. Misschien een jaar of zo, misschien iets langer.”

0%

BEL MIJ TERUG VOOR MEER INFORMATIE

Adverteren op GLXY?

Vul de onderstaande gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact op.

Ik wil informatie over: