--:--
--:--
  • cover
    GLXY RADIO
  • cover
    GLXY THROWBACK RADIO
50 Cent zegt dat zijn langverwachte Final Lap Tour zijn laatste zou kunnen zijn in de nabije toekomst. Hij zet de wereldtournee op ter ere van de 20e verjaardag van zijn debuutalbum Get Rich or Die Tryin’. Op Instagram Live onthulde hij dat hij in de week sinds de aankondiging van de data meer dan 500.000 tickets heeft verkocht. “Omdat de kaartverkoop het zo goed doet, voegen ze nieuwe markten toe, dus het VK, Noord-Amerika en mogelijk Australië zullen daar bij zijn”, zei 50 tegen zijn fans. ‘Ik moet naar Afrika. Ik heb veel plaatsen die ik moet halen voordat ik het doe, want dit is de Final Lap Tour.
0%

BEL MIJ TERUG VOOR MEER INFORMATIE

Adverteren op GLXY?

Vul de onderstaande gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact op.

Ik wil informatie over: